Advocaat hekelt geldzucht zaakwaarnemer Venema: "Laat hij zich hier niet mee bemoeien"

© fcutrecht.nl
UTRECHT - Dick Advocaat vindt dat Louis Laros, de zaakwaarnemer van Nick Venema, zich niet moet bemoeien met de speelminuten van zijn pupil. Laros heeft zich op Twitter negatief uitgelaten over de kansen die de veelscorende Venema krijgt in de hoofdmacht van de Utrechters. "Meneer Laros moet zich hier niet mee bemoeien en gewoon hopen dat het heel goed gaat met Venema", zo zegt Advocaat in gesprek met René van den Berg.
"Volgens mij gaat het bij 'meneer Laros' alleen maar om het geld", want daar ken ik hem ook van", zo laat Advocaat optekenen. "Laat hij zich nou niet bemoeien met dit soort dingen en hopen dat het heel goed gaat met Venema, dat is goed voor FC Utrecht, voor Nick en dus waarschijnlijk ook voor hem."
Dick
De 19-jarige Austerlitzer scoorde afgelopen dinsdag een hattrick bij de beloftenploeg van FC Utrecht, in het duel met Jong Ajax. Als beloning voor zijn scoringsdrift mocht hij bij een 3-0 tussenstand twintig minuten voor tijd invallen tegen De Graafschap. Hij scoorde meteen twee keer, maar wacht nog altijd op zijn eerste basisplaats bij de Domstedelingen.
"Ik vind het heerlijk hoor, dat hij die twee doelpunten heeft gemaakt, maar hij moet het nog vaker laten zien", zo vervolgt Advocaat, die onder de indruk is van de scoringsdrift van de jongeling uit de Utrechtse jeugdopleiding. "Er zijn nog een aantal facetten die hij nog zal moeten verbeteren en daar werken we iedere dag aan. Maar waarschijnlijk denkt meneer Laros alleen aan het geld", aldus Advocaat.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.