FC Utrecht-spits Bahebeck hervat training

© RTV Utrecht/René van den Berg
UTRECHT - Jean-Christophe Bahebeck heeft de buitentraining bij FC Utrecht hervat. De Franse aanvaller speelde dit seizoen nog geen minuut voor FC Utrecht, nadat hij geblesseerd terugkeerde van Paris St. Germain. Dinsdag liep hij zijn rondjes op trainingscomplex Zoudenbalch.
Jean-Christophe Bahebeck kwam in augustus 2017 binnen bij FC Utrecht. De huurling van PSG moest de opvolger worden van de naar Eintracht Frankfurt vertrokken Sebastien Haller. Hij maakte indruk met drie doelpunten in zes duels.
In oktober sloeg het noodlot toe. Bahebeck liep een achillespeesblessure op, en kwam de rest van het seizoen niet meer in actie. In de zomer keerde hij terug naar Paris St. Germain, maar daar mocht hij vertrekken. In augustus 2018 tekende hij een driejarig contract bij FC Utrecht.
De Fransman bleef kwakkelen. En hoewel het het er een paar op leek dat zijn rentree aanstaande was, kwam dat er nog niet van. Tegen NAC, op 5 oktober, zat hij bij de wedstrijdselectie. Een week later maakte hij het enige doelpunt in de met 2-1 verloren oefenwedstrijd tegen FC Antwerp.
Kort daarna raakte hij opnieuw geblesseerd. Over wat er precies aan de hand is en hoe lang de spits nog moet revalideren voordat hij in actie kan komen, mag de club vanwege de privacywetgeving geen informatie verstrekken.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.