Verdonkschot wil graag verder bij IJsselmeervogels

© Geert Lommers
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - IJsselmeervogels en trainer Ted Verdonkschot gaan in december om de tafel om te praten over een eventuele contractverlenging van de trainer. Verdonkschot is bezig aan zijn eerste seizoen bij de Bunschotense Tweede divisionist.
André van Diermen van de technische commissie van de Vogels laat niets los over de intenties waarmee hij dat gesprek ingaat, maar gezien de resultaten en de sfeer bij de club, mag worden aangenomen dat club verder wil met Verdonkschot. De intentie van de trainer is in elk geval duidelijk: "Ik wil graag verder, en ik heb de indruk dat dat wederzijds is", zegt Verdonkschot.
Ik wil graag verder, en ik heb de indruk dat dat wederzijds is
IJsselmeervogels-trainer Verdonkschot
Verdonkschot kwam afgelopen zomer van Koninklijke HFC over naar IJsselmeervogels. Onder zijn leiding staat de ploeg, die vorig seizoen als negende eindigde in de Tweede divisie momenteel op de derde plaats.

TRAININGSKAMP

Voor het winterse trainingskamp blijft de selectie van IJsselmeervogels dit jaar in Nederland. "Het budget voor het trainingskamp wordt altijd bepaald door de resultaten in de KNVB beker", vertelt Van Diermen van de technische commissie. "We lagen er dit jaar vroeg uit, dus er is geen geld voor Spanje. Het wordt Breda."
Tijdens het driedaagse trainingskamp zal IJsselmeervogels een oefenwedstrijd spelen tegen ASWH.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.