Spakenburg langzaam maar zeker richting de top

© Geert Lommers
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Langzaam maar zeker sluipt Spakenburg naar de top van de Tweede divisie. De Blauwen, vorig jaar kampioen van de Derde divisie A, zijn al vier duels ongeslagen en staan op de vijfde plaats. Het gat met de top drie is nog maar vier punten.
Zaterdag speelt de formatie van John de Wolf de uitwedstrijd tegen Jong Almere City. Vorig seizoen troffen beide ploegen elkaar in de Derde divisie, toen was het het duel tussen de nummers 1 en 2 van de ranglijst. Spakenburg won dat duel met 4-1. Nu gaat de nummer 5 op bezoek bij de nummer 14. Jong Almere verloor de laatste vier competitieduels.
Bij Spakenburg keren Jasper Beekhuis en Kevin Sterling terug van een schorsing. Giovanni Gravenbeek en de langdurig geblesseerde Guido van Rijn ontbreken in de selectie.

ALMERE

Bij Jong Almere spelen drie spelers met een verleden in Utrecht. Jelle Goselink speelde in de jeugd van OSM'75 in Maarsen en Tarik Evre was tot zijn twaalfde speler van IJsselmeervogels. Alfred Mensah speelde de afgelopen jaren voor achtereenvolgens Magreb'90 en Hercules. Afgelopen zomer verkaste hij naar Almere.
Trainer Ivar van Dinteren speelde in de jeugd van FC Utrecht samen met onder meer de huidig commercieel manager Joost Broerse. In 1997 stapte het duo gezamenlijk over naar FC Groningen.

LIVE

Jong Almere - Spakenburg begint zaterdag om 3 uur en is live te volgen op Radio M Utrecht.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.