DOVO zet opmars voort tegen Jong FC Groningen

© RTV Utrecht / Menno Schilder
VEENENDAAL - De voetballers van DOVO hebben de sterke reeks in de Derde Divisie A een vervolg weten te geven. De Veenendalers waren op Panhuis met 3-1 te sterk voor Jong FC Groningen.
Een korte samenvatting van DOVO - Jong FC Groningen
DOVO speelde een goede eerste helft en dat resulteerde even na het half uur in de 1-0 van Nassir Maachi, die profiteerde van een flater van de doelman bij Jong Groningen.
Gert Kruys: "We lieten het initiatief aan Groningen"
Twee minuten in de tweede helft kreeg DOVO de uitgelezen mogelijkheid om de voorsprong te verdubbelen. Joshua Patrick werd neergelegd in de zestien en kreeg een penalty mee. Die wist hij zelf feilloos binnen te schieten.
Een vloek en een zucht later stond het ook 3-0, door een van richting veranderd afstandsschot van Salim Amerzgiou. DOVO wist de wedstrijd rustig uit te spelen. In blessuretijd scoorde Lars Kramer nog, maar desondanks bleven de punten in Veenendaal.
Keeper Rodney Ubbergen: "Er zit misschien een periodetitel in voor ons"
32' Nassir Maachi [1-0]
48' Joshua Patrick, pen. [2-0]
50' Salim Amerzgiou [3-0]
90' Lars Kramer [3-1]
Door de overwinning klimt DOVO naar 23 punten uit 14 wedstrijden. Het staat daarmee zevende, in een brede subtop van de Derde Divisie A die loopt van plek 5 tot en met plek 10.