Spakenburg komt 'dramatische' eerste helft niet te boven

© Geert Lommers
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Spakenburg heeft in de Tweede Divisie een nederlaag geleden. Op bezoek bij Jong Almere City gingen de Blauwen uit Bunschoten-Spakenburg met 2-1 onderuit.
Mark Kloostra vat Jong Almere - Spakenburg samen in 20 seconden
Spakenburg had voor rust geen antwoord op het spel van de beloften uit Almere. Na 25 minuten keek de ploeg van trainer John de Wolf tegen een 2-0 achterstand aan door goals van Jelle Goselink en Nicky van Hilten. Pas na een half uur kregen de Blauwen wat mogelijkheden, maar er werd met 2-0 gerust.
John de Wolf: "Er zijn momenten dat je beter niets kan zeggen..."
Jong Almere City valt aan
Jong Almere City valt aan © RTV Utrecht / Mark Kloostra
Spakenburg zette aan in de tweede helft. Het duurde tot de 74e minuut voor de bal eindelijk in het netje lag. Kevin Sterling stond op de juiste plek aan de tweede paal, waar hij na een goede voorzet de 2-1 binnentikte. De druk bleef hoog in het laatste kwartier. De ene aanval volgde de andere op, maar tot de 2-2 kwam het niet meer.
Mike Vreekamp: "Dramatische eerste helft"
19' Jelle Goselink [1-0]
25' Nicky van Hilten [2-0]
74' Kevin Sterling [2-1]
Spakenburg verzuimt concurrent IJsselmeervogels te benaderen tot op één punt. De Blauwen hebben 23 punten uit 14 duels en staan daarmee zesde in de Tweede Divisie.