RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Sport Kort 1 en 2 december: Rugbyers Eemland te sterk in Regioderby, winst voor Utrecht Cangeroes

UTRECHT - In de rubriek Sport Kort bundelt de sportredactie van RTV Utrecht de sportuitslagen van diverse clubs en verenigingen uit de provincie.

RUGBY

Eemland uit Amersfoort heeftin de Eerste Klasse de regioderby tegen het Utrechtse URC met 19-10 gewonnen.

Hierdoor blijft Eemland in het spoor van koploper The Hookers, dat een voorsprong van vijf punten heeft. URC is de nummer vijf van de Eerste Klasse.

De uitslag van USRS - RFC Haarlem volgt later.


BASKETBAL

Utrecht Cangeroes boekte een 61-52 overwinning op Hoofddorp. De Utrechtse basketbalsters staan na negen speelronden op de tweede plaats in de promotiedivisie. Komend weekend staat de wedstrijd tegen Landslake Lions op het programma, dat vijfde staat op de ranglijst.

ZAALKORFBAL

De korfballers van SDO verloren in de zaal met 25-19 van Nieuwerkerk. De ploeg uit Kamerik staat na drie gespeelde wedstrijden op de zevende plaats van de hoofdklasse A. De aankomende tegenstander van SDO is DSC.

In de hoofdklasse B wist Dalto wel te winnen. De ploeg uit Driebergen rekende met 32-24 af met SCO, de nummer zes van de ranglijst. Het was de eerste overwinning in het zaalseizoen voor Dalto. Komende week gaan de korfballers op bezoek bij Mid-Frysln.

SNOOKER

Sportcentrum Utrecht won met 7-2 van Snooker Society. Jerom Meeus won al zijn wedstrijden namens de Utrechters. Sportcentrum Utrecht staat derde op de ranglijst van de Eredivisie. ]Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.
Sportoverzicht