RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Dolend De Meern onderuit tegen Halsteren

1/3
DE MEERN - De Meern blijft zitten in de hoek waar de klappen vallen. De ploeg ging zondag op bezoek in Noord-Brabant en verloor met 4-1 van Halsteren. Door de nieuwe nederlaag blijft De Meern onderaan de hoofdklasse B bungelen en wacht het nog steeds op de eerste overwinning.

Hans de Wit (VV De Meern): "Voorlopig in deze constructie verder"


Na tien minuten spelen kwam Halsteren op voorsprong via een treffer van Robert Braber, in het verleden nog spelend voor RKC Waalwijk en Willem II. Een kwartier daarna verdubbelde Kabwe Manengela de score. In het restant van de eerste helft kreeg De Meern een aantal goede kansen, maar was de afwerking onvoldoende. De grootste mogelijkheid kwam op naam van Dyllan Ahinful, die de doelman van Halteren knap omspeelde, maar zijn inzet op de lijn gekeerd zag worden.

De bezoekers†kwamen slecht uit de kleedkamer en zag het duel definitief beslist worden, toen Karim Didi een vrije trap raak schoot. Na een uur spelen scoorde Braber zijn tweede van de middag, via een knappe knopbal. Direct daarna deed de ploeg van Hans de Wit wat terug. Uit de aftrap werd Nathan Spaan diep gestuurd en maakte hij de eretreffer voor de geplaagde Utrechters.

Mark den Hartogh: "Zit nog steeds goed met het vertrouwen"


10' [1-0] Robert Braber
25' [2-0] Kabwe Manengela
49' [3-0] Karim Didi
57' [4-0] Robert Braber
58' [4-1] Nathan Spaan


De Meern staat sinds afgelopen maandag officieel onder leiding van Hans de Wit, die JoŽl Titaley opvolgde die vanwege de tegenvallende resultaten op non-actief werd gesteld. De Meern wacht al sinds maart op een overwinning in de competitie. Na elf wedstrijden staat de ploeg op vijftiende en daarmee laatste plaats in de hoofdklasse B.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -