Eemdijk langer in zee met Beukers en Van den Dikkenberg

Jeffrey van den Dikkenberg
Jeffrey van den Dikkenberg © Orange Pictures
EEMDIJK - Zeger Beukers en Jeffrey van den Dikkenberg hebben hun contract bij Eemdijk verlengd. Reserve-aanvoerder Beukers tekent met één jaar bij, terwijl middenvelder Van den Dikkenberg twee seizoenen langer blijft bij de Derde Divisionist.
Voor de 27-jarige Beukers wordt het komende seizoen zijn achtste in dienst van de Groenen uit Bunschoten-Spakenburg. "Het is een cultuurbewaker die enorm belangrijk is voor de club. Zowel in het veld als daarbuiten heeft hij een voorbeeldrol en die vult hij met verve in", aldus manager technische zaken Jan van Twillert over de verdediger.
Een cultuurbewaker die enorm belangrijk is voor de club
Jan van Twillert over Zeger Beukers
"Zeger is al jaren een vaste waarde in het team en hoort ondertussen, ondanks zijn leeftijd, al bij de 'ervaren' jongens. Een stabiele kracht in het team, zelden geblesseerd en mentaal sterk", zegt Van Twillert.

VAN DEN DIKKENBERG

De pas 20-jarige Van den Dikkenberg gaat in 2019-2020 zijn tweede seizoen in bij de Diekers. Hij debuteerde op zijn zeventiende door bij dorpsgenoot IJsselmeervogels, maar brak nooit door. "Waar we vorig seizoen erg vroeg waren met het vastleggen van Jeffrey, zijn we dit seizoen wederom vroeg met het verlengen. We verlengen voor twee jaar met hem en zijn tevreden over de ontwikkeling die Jeffrey bij ons doormaakt", zegt Van Twillert over de talentvolle middenvelder.
Hij heeft alles wat een moderne middenvelder tegenwoordig moet hebben
Jan van Twillert over Jeffrey van den Dikkenberg
"We zijn er trots op dat we hem een podium kunnen bieden waarop hij zichzelf kan verbeteren. Hij heeft alles wat een moderne middenvelder tegenwoordig moet hebben", oordeelt de technisch manager. "Hij heeft loopvermogen, scoort vrij makkelijk en heeft het juiste postuur. Iedere week spelen op dit niveau helpt hem om deze kwaliteiten nog beter tot uiting te brengen. In de gesprekken die we met hem gevoerd hebben, was hij ook erg bewust van hetgeen er nog beter kan en beter moet in bepaalde fases. Deze zelfreflectie is een groot goed van iemand op zijn leeftijd."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.