RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

GVVV heeft top vijf in het vizier, Den Hartog tekent bij

VEENENDAAL - GVVV is bezig aan een prima reeks. De Veenendaalse Tweede divisionist haalde negen punten uit de laatste drie duels en is daardoor geklommen naar de achtste plaats op de ranglijst. Zaterdag komt HHC Hardenberg, dat vijfde staat, naar Panhuis.

Daar begint de ziekenboeg weer redelijk leeg te lopen. Nadat vorige week Robin Mulder terugkeerde, is nu ook Laurens van der Voort weer inzetbaar. Alleen Martin van Eck, tot het einde van het seizoen, en Simon Brouwer zijn niet inzetbaar. Bovendien ontbreekt trainer Niek Oosterlee, die vrijdag werd geopereerd aan zijn heup.

Het verschil tussen GVVV en HHC Hardenberg is weliswaar drie plaatsen, maar de achterstand van Veenendalers op de Sallanders is nog maar een punt. Dat betekent dat GVVV bij winst een mooie sprong op de ranglijst gaat maken.

GVVV en HHC Hardenberg speelden in de topklasse en de Tweede divisie zeven keer tegen elkaar in Veenendaal en houden elkaar in evenwicht. Beide ploegen wonnen twee keer, drie keer werd het gelijk. De laatste twee seizoenen leverde het treffen op Panhuis geen zege op: 0-0 en 2-2.

 Het duel in Veenendaal begint om 15.30 uur en is live te volgen op Radio M Utrecht.

DEN HARTOG
Deze week werd ook bekend dat Wilco den Hartog zijn contract bij GVVV met één jaar heeft verlengd. De 30-jarige verdediger is bezig aan zijn elfde seizoen op Panhuis en speelde al 283 duels in de hoofdmacht van de Veenendalers. "Ik ben blij dat ik er bij GVVV nog een jaar aan vast kan plakken," zegt Den Hartog op de website van de club. "Ik wil nog steeds op hoog niveau acteren en presenteren en dat is bij GVVV mogelijk."


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -