Hekkensluiter wordt lastige klus voor Spakenburg

© Geert Lommers
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Spakenburg zag vorige week een einde komen aan een fraaie serie. Een reeks van vier duels zonder nederlaag werd afgebroken door Jong Almere City, dat de ploeg van John de Wolf met 2-1 versloeg. Zaterdag moet de revanche komen tegen VVSB.
De ploeg uit Noordwijkerhout is weliswaar hekkensluiter in de Tweede divisie, maar mag niet worden onderschat. Na het ontslag van trainer Jack Honsbeek, die met VVSB twee punten haalde in elf duels, pakte de hekkensluiter onder Eric Meijers vier punten in drie wedstrijden.
Tegen Scheveningen werd gewonnen, GVVV versloeg VVSB door twee doelpunten in de laatste twee minuten en tegen Jong Sparta boekten de mannen van Meijers een knappe 2-2. Bovendien bewaart VVSB-trainer Meijers goede herinneringen aan de Westmaat. Als trainer van Achilles'29 won Meijers er twee keer.
In mei 2012 werd het 0-2, in de finale om het landskampioenschap bij de amateurs. Drie maanden later eindige het duel tussen beide teams in de KNVB beker in 0-4.
VVSB kwam één keer eerder in competitieverband in actie op de Westmaat. In het eerste seizoen van de Tweede divisie eindigde de ontmoeting in 1-1.Voor Spakenburg scoorde Kelvin Maynard.
Spakenburg - VVSB begnt zaterdag om 15.00 uur en is live te volgen via Radio M Utrecht.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.