Vier treffers Patrick (DOVO) zorgen voor ruime winst op Eemdijk

© Jeroen van den Berg/DOVO
EEMDIJK/VEENENDAAL - Het ontslag van Hans van Arum deze week bij Eemdijk heeft nog niet voor een positief effect gezorgd. Zaterdag verloor Eemdijk de regioderby in de Derde Divisie A tegen DOVO met ruime cijfers: 5-1.
Verslaggever Menno Schilder over de regioderby
Joshua Patrick opende in de 36e minuut de score namens DOVO. Hij schoot de 1-0 binnen. Twee minuten later kopte de aanvaller raak, waardoor het 2-0 werd voor de Veenendalers. Weer twee minuten later lag de bal opnieuw in het doel, maar dan aan de andere kant. Yannick Bouw bracht namens Eemdijk de spanning terug in de wedstrijd.
DOVO-trainer Gert Kruys:"Er zit nog veel moois in voor ons"
Vlak na rust bleek dat Patrick zijn kruit in de eerste helft nog niet had verschoten. Hij wist in de 53e minuut zijn derde van de middag te maken: 3-1. Vlak hierna kreeg DOVO een strafschop. Nassir Maachi nam hem, maar doelman Gerben-Jan Ruizendaal dook de bal uit de linkeronderhoek: mis. Nog geen twee minuten later deed Joshua Patrick voor de vierde keer wat hij moet doen: scoren.
Interim-trainer Ruud van der Geest(Eemdijk):"We moeten eerst plezier terugkrijgen"
36' Joshua Patrick [0-1]
38' Joshua Patrick [0-2]
40' Yannick Bouw [1-2]
53' Joshua Patrick [1-3]
57' Joshua Patrick [1-4]
60' Nassir Maachi [1-5]
Joshua Patrick was dé man aan de zijde van DOVO
DOVO is bezig aan een goede reeks. De winst op Eemdijk was alweer de vijfde driepunter op rij. DOVO klimt naar de vijfde plek op de ranglijst van de Derde Divisie A. Voor Eemdijk was het juist de vijfde nederlaag op rij. Eemdijk blijft de hekkensluiter van de competitie.
Gerben-Jan Ruizendaal:"Ontslag Hans kwam als verrassing"
Eemdijk - DOVO
Eemdijk - DOVO © RTV Utrecht / Menno Schilder

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.