Bloedeloos gelijkspel voor GVVV

© RTV Utrecht / Arnold Schenk
VEENENDAAL - Het duel tussen GVVV en HHC Hardenberg in de Tweede Divisie heeft geen winnaar opgeleverd. Het onaantrekkelijke duel eindigde in 0-0.
GVVV - HHC Hardenberg kort samengevat door Arnold Schenk
Na twintig minuten kwam er wat leven in de wedstrijd. Een goede kans voor Roy Terschegget vloog nipt over. Daarna kregen ook Jeremy de Graaf en Soufiane Laghmouchi kansen. HHC Hardenberg liet zich ook gelden, maar gescoord werd er niet in de eerste helft.
Kort na rust raakte Jurjan Mannes namens HHC de paal, GVVV was dus gewaarschuwd. De bezoekers hadden het overwicht, maar veel risico durfden beide ploegen niet te nemen. Matig veldspel kwam d aar nog bij en dat maakte de wedstrijd niet aantrekkelijk om te kijken. HHC Hardenberg had nog de meeste aanspraak op de zege, maar gezien het spelbeeld was een 0-0 terecht.
GVVV is de nummer acht van de Tweede Divisie.