Hercules nog zonder Blijham en Vlug

Matthijs Blijham
Matthijs Blijham © Geert Lommers
UTRECHT - Hercules maakt zondag in de Derde divisie B de verre reis naar Oldenzaal. Op sportpark Vondersweijde gaan de Utrechters daar de strijd aan met Quick'20. Zowel Hercules als Quick'20 is bezig aan een wisselvallig seizoen.
Quick'20 staat 15e, Hercules staat drie plaatsen hoger. De ploeg van trainer Jochem Twisker heeft door de afgelasting van afgelopen zondag wel een wedstrijd minder gespeeld. Doordat de wedstrijd tegen GOES niet doorging ontbreekt Matthijs Blijham nog altijd vanwege een schorsing. Twisker kan in Oldenzaal ook niet beschikken over Jeffrey Vlug. De oud-prof is nog steeds geblesseerd.
Het is de derde keer dat Hercules in competitieverband afreist naar Quick'20. In het seizoen 2013/2014 waren beide ploegen elkaars grote concurrenten in de strijd om de titel in de Hoofdklasse C. In Oldenzaal werd het toen 1-1. Doordat Hercules op de voorlaatste speeldag thuis met 4-2 won van Quick'20, grepen de Utrechters de titel en de promotie naar de Topklasse.
Daarna duurde het tot heht seizoen 2016/2017 voordat de ploegen elkaar weer troffen. Hercules won dat seizoen in Oldenzaal met 4-1. Vorig jaar verloren de Utrechters in een doelpuntrijke wedstrijd met 6-3. Quick'20 won dit seizoen pas één thuiswedstrijd.
Quick'20 - Hercules begnt zondag om 14.00 uur en is live te volgen via Radio M Utrecht.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.