Wouter de Graaf na dit seizoen van Vogels naar Eemdijk

© IJsselmeervogels media
EEMDIJK/BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Eemdijk heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Wouter de Graaf. De 23-jarige aanvaller komt over van IJsselmeervogels.
De Graaf speelde al eerder voor Eemdijk, maar haalde nooit het eerste. Bij IJsselmeervogels maakte hij enkele seizoenen deel uit van de A-selectie. In het kampioensjaar in de Derde divisie speelde hij vier wedstrijden waarin hij één keer scoorde. De laatste twee seizoenen speelt hij in IJsselmeervogels 2.
Bij Eemdijk wordt Wouter de Graaf de opvolger van een andere voormalige Vogel, Jan de Graaf. De 32-jarige spits is veel geblesseerd en heeft aangekondigd na dit seizoen te stoppen.
Het aantrekken van de geboren Bunschoter past in de beleidsvisie van Eemdijk. Die club wil met zoveel mogelijk spelers uit Bunschoten-Spakenburg zo hoog mogelijk spelen. De selectie telt maximaal vijf spelers 'van buiten.' De meeste spelers uit het dorp zijn opgeleid bij de twee grote broers van Eeemdijk, IJsselmeervogels en Spakenburg, maar slaagden er daar niet in om door te breken.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.