Jong FC Utrecht klopt FC Dordrecht: "Goals Venema hielpen enorm"

© fcutrecht.nl
UTRECHT - Jong FC Utrecht heeft in de Keuken Kampioen Divisie overtuigend gewonnen van FC Dordrecht. De beloften uit Utrecht wonnen in eigen huis met 4-1.
Trainer Robin Pronk: "Deze drie punten nemen we in graag in ontvangst"
Nick Venema scoorde twee keer en bracht daardoor zijn persoonlijke score op dertig voor Jong FC Utrecht in de Eerste Divisie. De andere twee doelpunten waren van Jonas Arweiler en Junior van der Velden (penalty). Voor Dordrecht trof Siebe Schets het doel.

VENEMA VAN WAARDE

Trainer Robin Pronk zag dat zijn ploeg in de eerste helft moeite had met het fysieke spel van FC Dordrecht. "Daar hadden we de eerste twintig minuten moeite mee, daarin waren we afwachtend. Te afwachtend", aldus Pronk. "Dat konden we nog kantelen. De goal voor rust, maar met name die na rust in de 50e minuut hielp natuurlijk enorm."
Jong FC Utrecht neemt door de winst de zeventiende plaats op de ranglijst over van FC Dordrecht.