Sport kort 15/16 december: VV Utrecht verspeelt dure punten, derde zege op rij voor Dalto

© RTV Utrecht
PROVINCIE UTRECHT - In de rubriek Sport Kort bundelt de sportredactie van RTV Utrecht de sportuitslagen van diverse clubs en verenigingen uit de provincie.

HANDBAL

Nieuwegein Houten Combinatie verloor in een cruciaal duel in de strijd om lijfsbehoud met 37-33 van Atomium. NHC staat ondanks de nederlaag nog wel een plek hoger dan Atomium op de ranglijst van de Eerste Divisie en is de nummer dertien.

BASKETBAL

UBall ging zondag op bezoek bij laagvlieger Groningen. Het duel in de Promotiedivisie werd door de thuisploeg met 77-73 gewonnen. De Utrechters zijn de nummer zeven van de competitie.

SQUASH

LetmedoIT/Utrecht heeft met harde cijfers verloren van Victoria Rotterdam. Het werd voor de bezoekers 15-0. De Utrechtse dames staan derde op de ranglijst.

SNOOKER

Sportcentrum Utrecht liep tegen een nederlaag aan tegen koploper Westend. Het werd 6-3 in het voordeel van de Zaandammers. Roy Stolk wist namens Sportcentrum Utrecht twee van zijn drie wedstrijden te winnen.
De Utrechters staan derde op de ranglijst van de Eredivisie en hebben nu winterstop.

BASKETBAL

De basketbalsters van Utrecht Cangeroes boekten een ruime overwinning. Tegen DAS werd er met 105-35 gewonnen.
De Cangeroes blijven zo in de Promotiedivisie op een gelijk puntenaantal als lijstaanvoerder Baros. De winterstop is nu aangebroken, in 2019 wordt de competitie weer hervat.  

VOLLEYBAL

VV Utrecht verspeelde dure punten op bezoek in Warnsveld. De volleybalsters verloren verrassend genoeg met 3-2 van het lagergeklasseerde WSV.
VoCASA pakt hierdoor de koppositie in de Topdivisie. VV Utrecht is de nummer twee, maar heeft nog wel een wedstrijd tegoed ten opzichte van de directe concurrent. Volgende week vrijdag spelen de Utrechters de laatste wedstrijd van 2018. Voltena is dan de tegenstander.
De mannen van VCV blijven het lastig hebben in de Topdivisie. Zaterdag werd er met 3-1 verloren van HLB.
De ploeg uit Veenendaal bivakkeert nog altijd in de onderste regionen van de ranglijst. Op de ranglijst resulteert dat in een tiende plaats. In 2019 wordt de competitie door VCV vervolgd met een duel tegen Hengelo.

ZAALKORFBAL

SDO is na vijf wedstrijden in de Hoofdklasse A nog altijd puntloos. De ploeg uit Kamerik verloor met 34-15 van Groen Geel.
Een achtste en daarmee laatste plaats op de ranglijst is het gevolg van vijf nederlagen op rij voor SDO.
Dalto boekte de derde overwinning op rij in de Hoofdklasse B. De ploeg uit Driebergen won met 29-27 van AW/DTV.
Dalto klimt hierdoor naar de vijfde plaats op de ranglijst van de Hoofdklasse B.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.