RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

FC Lisse maakt einde aan zegereeks DOVO

1/4
VEENENDAAL - De indrukwekkende zegereeks van DOVO in de Derde Divisie A is een halt toegeroepen. FC Lisse wist op Panhuis in Veenendaal met 3-0 te winnen van de ploeg van trainer Gert Kruys.

DOVO - FC Lisse in 25 seconden, door Arnold Schenk


STERKE START LISSE
FC Lisse begon sterk op Panhuis. Kort na een gemiste vrije trap uit kansrijke positie was het 1-0 voor de bezoekers. Bas Buimer reageerde attent toen de bal uit een corner voor zijn voeten viel, waarmee hij DOVO op achterstand zette.

Joshua Patrick: "We zijn geen moment in de wedstrijd gekomen"


DOVO ging na het doelpunt aanzienlijk beter voetballen en het creŽerde ook kansen, maar scoren lukte niet meer voor de rust.

IN HET SLOT
Na de thee deed FC Lisse dat wel. De Woerdense trainer Robbert de Ruiter zag Bas Buimer zijn tweede goal van de dag maken. Twintig minuten voor tijd liep DOVO in de val. Lisse strafte uit de counter het spel van de Veenendalers af: Milton Klooster tekende voor de 3-0.

Gert Kruys ziet onnodige nederlaag: "Heel verrassend voor mij"


7' Bas Buimer [0-1]
56' Bas Buimer [0-2]
72' Milton Klooster [0-3]

In de stand van de Derde Divisie moet DOVO een pas op de plaats maken. Het heeft 26 punten uit 16 duels en ziet FC Lisse langszij komen. Met een plek in de subtop gaan de Veenendalers de winterstop in.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -