Wedstrijd Hercules alsnog afgelast : "Anderhalf uur voor niks in de bus gezeten"

© RTV Utrecht / Arnold Schenk
UTRECHT - De wedstrijd in de Derde Divisie tussen Quick'20 en Hercules is alsnog afgelast vanwege de weersomstandigheden. De wedstrijd had aanvankelijk groen licht gekregen, maar de scheidrechter besloot anderhalf uur voor de start van de wedstrijd het veld alsnog af te keuren.
Hercules was al in Oldenzaal gearriveerd. "We hebben anderhalf uur voor niks in de bus gezeten. Als ik het veld zo zie dan had dit vanmorgen al gezien kunnen worden. Ook het kunstgrasveld is spek glad. De afgelasting is volledig terecht", aldus Hercules-trainer Jochem Twisker tegenover RTV Utrecht. "Niemand heeft er wat aan om zo'n wedstrijd nu te gaan spelen."
Vorige week werd het duel van Hercules tegen Goes afgelast. "We zijn nu al drie weken ongeslagen", grapt Twisker. De oefenmeester voegde ook nog een serieuze noot aan het gesprek toe. "Komende week zal ik de knoop doorhakken of ik bij Hercules blijf. Het gevoel bij Hercules is goed. Ik moet nog opties afwegen en een laatste keer goed nadenken. Er is geen andere club concreet, dat is het niet", aldus Twisker.
Jochem Twisker reageert op de afgelasting

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.