Sportlust '46 door in de beker, Argon uitgeschakeld

Sportlust '46 won vorig jaar de Districtsbeker.
Sportlust '46 won vorig jaar de Districtsbeker. © Nick v/d Toorn Fotografie
WOERDEN/MIJDRECHT - Sportlust '46 heeft zich dinsdag eenvoudig geplaatst voor de derde ronde van de Districtsbeker West 2. De Woerdense ploeg won thuis met 4-0 van DBGC uit het Zuid-Hollandse Oude-Tonge.
Mark van der Weijden was de man van de wedstrijd. Hij maakte na een kwartier het openingsdoelpunt en scoorde in de tweede helft de 3-0 en 4-0. De andere goal werd in de eerste helft gemaakt door Rick Wils.
Sportlust '46 komt uit in de Eerste Klasse Zaterdag, DBCG speelt een niveau lager.

ARGON

Voor Argon verliep de bekeravond (West 1) een stuk minder prettig. De Mijdrechters verloren op eigen veld met 0-1 van Fortuna Wormerveer uit Noord-Holland en liggen uit het toernooi. Al na elf minuten werd het enige doelpunt gemaakt. Argon kreeg kensen op de gelijkmaker, maar het net werd niet gevonden.