Dick Advocaat gaat in januari praten met FC Utrecht

© fcutrecht.nl
UTRECHT - Dick Advocaat gaat in januari met FC Utrecht in gesprek over de toekomst. Dat vertelde de trainer op de persconferentie in aanloop naar de bekerwedstrijd tegen Feyenoord. "Dan is Van Seumeren er ook bij en zal er best over gesproken worden", aldus Advocaat.
Dick Advocaat over de toekomst: "Als ik voor Van den Brom en Kruys bang moet zijn... Nee sorry"
"In januari gaan we op trainingskamp", blikt Advocaat vooruit. Met technisch directeur Jordy Zuidam en eigenaar Frans van Seumeren zal hij daar om tafel gaan. "Ik zal eerlijk mijn mening geven, wat die ook mag zijn. Ik ga daar nu niets over zeggen."
Er is geen concurrent, voor mijzelf niet. Utrecht kan daar heel anders over denken
Dick Advocaat over mogelijke opvolgers John van den Brom en Rick Kruys
"Ik zal tegen Utrecht zeggen dat zij moeten doen wat zij denken dat goed is voor Utrecht. Ik kan er nu nog geen antwoord op geven en volgende maand ook niet", houdt de oefenmeester de boot af.

VAN DEN BROM 'GEEN CONCURRENTIE'

Het doet Advocaat weinig dat John van den Brom en Rick Kruys genoemd worden als mogelijke opvolgers. "Met alle respect, daar heb ik geen concurrentie aan", stelt hij. "Dat bedoel ik niet hooghartig. Als ik voor die namen bang moet zijn, nee sorry. Er is geen concurrentie, voor mijzelf niet. Utrecht kan daar heel anders over denken. Daar ga ik niet over in discussie. Zij moeten doen wat goed is voor de club."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.