Willem Romp volgend seizoen hoofdtrainer bij Eemdijk

© VV Eemdijk
EEMDIJK/LEUSDEN - Eemdijk heeft met Willem Romp de nieuwe hoofdtrainer voor het volgende seizoen gepresenteerd. De 33-jarige Romp komt over van Roda'46 uit Leusden. Hij tekent voor één seizoen bij de groenen uit Bunschoten-Spakenburg.
Het is nog altijd niet bekend welke trainer het seizoen afmaakt als hoofdtrainer van Eemdijk. Het bestuur besloot recent Hans van Arum te ontslaan na een matige reeks in de Derde Divisie A. Op korte termijn hoopt Eemdijk de trainer te presenteren die het huidige seizoen af gaat maken.

WILLEM ROMP

Romp heeft vijf jaar trainerservaring bij Roda'46. De laatste twee jaar bij het eerste elftal, waarmee hij promoveerde naar de Eerste Klasse en dit seizoen al de eerste periode wist te winnen. Eerder werkte hij bij regioclubs Argon en Hercules.
"Hij past perfect bij de filosofie van de club", zegt manager technische zaken Jan van Twillert. "Wij hebben met Ulrich Landvreugd en Patrick Loenen in het verleden jonge trainers de kans op hoofdklasseniveau geboden. We willen Willem ook een kans op een hoog niveau bieden. Hij is echt toe aan een stap hogerop."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.