Van Riel ook volgend seizoen 'Vogel'

© IJsselmeervogels media
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Middenvelder Eef van Riel heeft zijn contract bij IJsselmeervogels verlengd. De 26-jarige Nijmegenaar kwam deze week een contractverlenging overeen met de technische commissie van IJsselmeervogels, waardoor hij tot 2020 is vastgelegd.
Van Riel begon zijn voetbalcarrière bij De Bataven, de ploeg uit zijn geboorteplaats Gendt. Na daar in het eerste elftal te zijn doorgebroken stapte de middenvelder in 2012 over naar het Groesbeekse De Treffers. In 2015 stapte hij over naar Achilles'29, waarna hij in 2017 terugkeerde bij De Treffers.
Afgelopen zomer belandde hij bij IJsselmeervogels, waar hij de laatste weken basisspeler is. Hij scoorde tot dusver één keer.
Eerder verlengden ook Ahraf Nejmi, Jeffrey Buitenhuis, Robbert Olijfveld, Marciano van Leijenhorst en Maikel de Harder hun contract.  Danny van den Meiracker, Jaimy Schaap, Kevin van Diermen, Gilian Justiana, Mike van de Laar, Dylan Chiazor en Jeroen de Harder liggen eveneens vast voor het seizoen 2019-2020.
IJsselmeervogels trok ook al drie nieuwe spelers aan. Ahmed el Azzouti, Gwaeron Stout en Sonny Monteiro komen in de zomer van 2019 over van Kozakken Boys.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.