RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

NK Beach indoor: Nieuwegeiner Meeuwsen en Biltenaren Van Gilst en Agterberg naar kwartfinale

NIEUWEGEIN/RHENEN - Nieuwegeiner Robert Meeuwsen heeft zich samen met zijnpartner Alexander Brouwerop het NK Beach Indoor in Aalsmeergeplaatst voor de kwartfinale. Ook Biltenaren Bart van Gilst en Matthijs Agterberg komen zondag op het Nederlands Kampioenschap in die ronde in actie.

Beide duo's profiteerden van het feit dat het koppel Stef Hofman/Thijs Nijeboer moest opgeven. Het is nog niet bekend wie de tegenstanders zullen zijn van onze regiogenoten, nog niet alle poulewedstrijden zijn gespeeld.

VROUWEN

Bij de vrouwen hebben ook enkele regiogenoten zich geplaatst voor de kwartfinale. De Biltse Daphne Katan en de Houtense Jessica Smit gaan het opnemen tegen Marloes Wesselink en Sophie van Gestel.Nadine Everaert uit Bilthoven en Esmee Priem uit Leusden plaatsten zich ook voor de kwartfinale, maar ook hun tegenstander is nog niet bekend.

Het NK Indoor Beach is zondag vanaf 13 uur live te volgen op Radio M Utrecht in Namen en Rugnummers.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht