RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Verdonkschot en IJsselmeervogels jaar langer met elkaar door

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Ted Verdonkschot is ook komend seizoen de trainer van IJsselmeervogels. De oefenmeester heeft zijn contract bij de Tweede Divisionist verlengd tot medio 2020.

Verdonkschot staat sinds afgelopen zomer aan het roer bij IJsselmeervogels. Hij kwam over van Koninklijke HFC. Hiervoor was hij trainer van Rijnsburgse Boys, Young Boys, HHC Hardenberg en Telstar.

SUCCES
Met IJsselmeervogels doet Verdonkschot het tot op heden goed. De Rooien staan tweede op de ranglijst van de Tweede Divisie. Van de zestien gespeelde wedstrijden dit seizoen won het tien keer, speelde het drie keer gelijk en verloor het drie keer. Op 12 januari hervat IJsselmeervogels de competitie met een belangrijke wedstrijd. Dan reist het af naar koploper AFC. De Amsterdammers hebben een voorsprong van vijf punten op IJsselmeervogels.

Namens de technische commissie laat André van Diermen weten blij te zijn met de langere verbintenis. "Ted heeft begin dit seizoen als doelstelling meegekregen het gat met de top van de Tweede divisie te dichten. In zowel het spel als in de resultaten is dat terug te zien. Ted heeft in korte tijd een team gesmeed van deze groep en een herkenbare speelstijl neergezet. Daarnaast ligt hij goed binnen de club en zien we hem in staat om het gat met de top nog verder te dichten", zegt Van Diermen op de website van De Vogels.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -