Meeuwsen naar halve finale Den Haag, Meppelink uitgeschakeld

Robert Meeuwsen
Robert Meeuwsen © Fotostudio RedGreenBlue
NIEUWEGEIN/RHENEN - De beachvolleyballers Alexander Brouwer en Nieuwegeiner Robert Meeuwsen hebben de halve finales bereikt op het toernooi uit de World Tour in Den Haag. In de Sportcampus Zuiderpark rekenden de Nederlanders in de kwartfinale af met Adrian Heidrich en Mirco Gerson uit Zwitserland: 21-17 21-19.
Brouwer en Meeuwsen staan zondag in de halve finale tegenover Julius Thole en Clemens Wickler uit Duitsland.
BROUWER/MEEUWSEN
Bij de mannen bereikten Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen zonder te spelen de laatste acht, omdat hun tegenstanders Aleksandrs Samoilovs en Janis Smedins uit Letland zich terugtrokken wegens een blessure.

MEPPELINK IN TWEE SETS ONDERUIT

Madelein Meppelink uit Rhenen en Sanne Keizer zijn er niet in geslaagd de halve finales te bereiken op het beachvolleytoernooi uit de World Tour in Den Haag.
Het Finse koppel Anniina Parkkinen/Taru Lahti was in twee sets te sterk voor de regerend Europees kampioenen: 22-20 21-16.
De Nederlandse vrouwen hadden vooral moeite met de Finse service. "Die was heel lastig in te schatten. Zij zetten ons daarmee onder druk en die konden wij niet teruggeven", vertelde Meppelink. Met de vijfde plek was Keizer desondanks tevreden: "Het is een goede start van het seizoen, het smaakt naar meer. We gaan nu een tijdje trainen en komen dan sterker terug.''

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.