GVVV-spits Jeremy de Graaf scoorde twee goals
GVVV-spits Jeremy de Graaf scoorde twee goals © Geert Lommers
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG/VEENENDAAL - GVVV en IJsselmeervogels zijn het nieuwe jaar met een goed gevoel begonnen. Beide ploegen uit de Tweede Divisie wisten hun eerste oefenwedstrijd van 2019 te winnen. Eemdijk speelde gelijk en DOVO verloor.

RUIME ZEGE GVVV

GVVV wist een 6-0 overwinning te boeken op RKSV Minor. In het Limburgse Nuth was de ploeg uit de Zondag Hoofdklasse B geen partij voor de Veenendalers. De wedstrijd duurde op verzoek van Minor slechts 70 minuten, omdat de thuisploeg geen wissels meer had.
Goals GVVV: Soufiane Laghmouchi, Danny de Leeuw (2x), Jeremy de Graaf (2x), Wilco den Hartog
Volgende week: Rijnsburgse Boys - GVVV

VOGELS NIPT LANGS ASWH

IJsselmeervogels luisterde de contractverlening van trainer Ted Verdonschot op met een 1-0 overwinning op bezoek bij Derde Divisionist ASWH. Positief was de invalbeurt van Maurice de Ruiter, die zijn debuut maakte nadat IJsselmeervogels en DVS'33 hem ruilden met Soufyan Moro. Tegenvaller voor de Rooien was het uitvallen van Danny van den Meiracker na 27 minuten spelen.
Goal IJsselmeervogels: Maikel de Harder
Volgende week: AFC - IJsselmeervogels

EEMDIJK GELIJK IN SPANJE

De selectie van Eemdijk vertoeft momenteel in Torremolinos. Aan de Costa del Sol is een trainingskamp belegd en daar hoorde ook een oefenduel bij met ADO'20 uit de Derde Divisie zondag. De wedstrijd eindigde in 1-1, nadat Eemdijk bij rust nog met 1-0 achter stond. Rafik el Hamdi scoorde de gelijkmaker uit een vrije trap.
Goal Eemdijk: Rafik el Hamdi
Volgende week: Eemdijk - Noordwijk

DOVO VERLIEST IN ZEELAND

Het team van Gert Kruys maakte een slechte beurt in de eerste wedstrijd van 2019. Op bezoek in Zeeland bij Oostkapelle (Zaterdag Tweede Klasse E) ging het met 3-2 onderuit. DOVO ging nog wel rusten met een 2-1 voorsprong door twee goals van Kesly den Haag, maar in de tweede helft kreeg het nog twee doelpunten om de oren.
Goals DOVO: Kesly den Haag (2x)
Volgende week: DOVO - De Dijk