Oefenzege Spakenburg in Spanje

Argjend Selimi maakte de 2-1
Argjend Selimi maakte de 2-1 © Geert Lommers
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Spakenburg heeft tijdens het trainingskamp in het Spaanse Estepona een zege geboekt. Tegen Noordwijk werd het 4-3 voor de Blauwen uit Bunschoten-Spakenburg.
Spakenburg, de nummer zes van de Tweede divisie, kwam tegen de koploper van de Derde divisie A al binnen tien minuten op voorsprong door Philip Ties. Elf minuten na rust bracht Sabir Achefay de stand weer in evenwicht.
Tussen de 65e en de 70e minuut ging het hard. Via Argjend Selimi (zie foto) en Giovanni Gravenbeek, van wie vorige week bekend werd dat zijn contract bij Spakenburg na dit seizoen niet wordt verlengd, kwam de ploeg van John de Wolf op 3-1, maar Denzel James scoorde direct daarna de 3-2 namens Noordwijk.
Jordi Bitter schoot Spakenburg zes minuten voor tijd op 4-2, waarna Nick van Staveren met een rake kopbal de eindstand op 4-3 bepaalde.
Zaterdag speelt Spakenburg in de Tweede divisie thuis tegen HHC Hardenberg. Noordwijk speelt ook in Bunschoten-Spakenburg. De ploeg is zaterdag de tegenstander van Eemdijk.