FC Utrecht huurt middenvelder Bazoer

© ANP
UTRECHT - FC Utrecht huurt middenvelder Riechedly Bazoer voor de rest van het seizoen. Hij sluit morgen aan bij de selectie die op trainingskamp is in het Spaanse La Manga.
Bazoer, een geboren en getogen Utrechter die begon bij Elinkwijk, staat onder contract bij het Duitse VfL Wolfsburg en speelde het afgelopen half jaar op huurbasis voor FC Porto. Daar is hij op een zijspoor beland.
Bazoer speelde tussen 2014 en 2017 meer dan vijftig duels voor Ajax. Volgens Voetbal International huurt FC Utrecht de zesvoudig international voor zes maanden, zonder optie tot koop.
In Utrecht wil Bazoer zijn loopbaan nieuw leven inblazen. "Riechedly wil in deze fase van zijn carrière investeren in zichzelf", legt Directeur Voetbalzaken Jordy Zuidam van FC Utrecht uit. "Iedereen kent zijn potentie en hij is erop gebrand om die bij FC Utrecht weer te laten zien in zijn eigen stad. Riechedly is een klasbak en we zijn er trots op dat we hem per direct aan onze selectie hebben toegevoegd. De kern wordt door de komst van Riechedly zowel kwalitatief als kwantitatief sterker en nog veelzijdiger."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.