Spakenburg klaar voor HHC na 'supertrainingskamp'

Philip Ties
Philip Ties © Geert Lommers
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Spakenburg hervat zaterdag de competitie met een thuiswedstrijd tegen HHC Hardenberg. Afgaande op de resultaten uit het verleden zou dat niet al te veel problemen mogen opleveren. De zeven bezoekjes van de Sallanders naar de Westmaat leverden de oranje-zwarten welgeteld één punt op. De doelcijfers; 25-8 voor Spakenburg.
Het zijn resultaten uit het verleden en die geven zoals bekend geen garantie. Toch is John de Wolf, die in de winterstop bijtekende, vol vertrouwen. "We hebben een supertrainingskamp gehad in Estepona", zegt de trainer die kan beschikken over een compleet fitte selectie.
Tussen Spakenburg en HHC Hardenberg zitten wel een paar dwarsverbanden. Spakenburg-topscorer Philip Ties (6 doelpunten) speelde voor HHC, terwijl HHC-er Sargon Gouriye in het verleden het blauw en wit van Spakenburg droeg. Helemaal saillant is de wedstrijd voor Koos Werkman. De verdediger van HHC maakte vorige week bekend dat hij volgend seizoen voor Spakenburg speelt.
Voor Spakenburg is het een duel van aanhaken bij de top. "De top vier speelt de komende allemaal tegen elkaar", zegt De Wolf. "Wij hebben ook een lastig programma, met HHC, IJsselmeervogels en AFC, maar als we daar goed doorkomen weet je nooit wat er mogelijk is."

LIVE

De wedstrijd Spakenburg - HHC begint zaterdag om 15.30 uur en is live te volgen via Radio M Utrecht.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.