Smalle selectie kan GVVV opbreken

Rodny Hofman is geschorst
Rodny Hofman is geschorst © Geert Lommers
VEENENDAAL - GVVV begint aan de uitwedstrijd tegen Rijnsburgse Boys met een smalle selectie. Trainer Niek Oosterlee heeft in Rijnsburg slechts vijftien spelers tot zijn beschikking, onder wie twee keepers. En dan is ook assistent-trainer Jan Diepeveen nog ziek.
Van de selectie van 22 spelers, met drie doelmannen, waarmee de Veenendaalse Tweede divisionist aan het seizoen begon, zijn Martin van Eck en Simon Brouwer geblesseerd en is Rodny Hofman geschorst. Wout Blasman, die is verhuurd aan RKZVC en Vlatko Lazic, die opstapte en na de winterstop aanhaakt bij FC Lienden, zijn vertrokken en Robert in't Foort keerde op eigen verzoek terug naar de B-selectie.
Zaterdag is Rijnsburgse Boys de tegenstander. Met die club werd de huidige GVVV-trainer Niek Oosterlee kampioen. Voormalig GVVV-er Frank Tervoert is er met zeven doelpunten topscorer. Ook de oud-Spakenburgers Joël Tillema en Jordy Strooker en voormalig Montfoort-speler Masies Artien zijn actief op Middelmors.
Daar beleefde Rijnsburgse Boys de laatste weken voor de winterstop een slechte periode. Na zes duels zonder zege, waarin slechts twee punten werden gehaald, staan de 'Uien' op de elfde plaats. GVVV staat twee plaatsen hoger.
GVVV reist met een slechte conduitestaat af naar Rijnsburg. De negen duels die de Veenendalers daar speelden leverden zeven nederlagen en twee overwinningen op. Hoopvol voor GVVV is het dat dit seizoen de helft van de zeges in uitwedstrijden zijn geboekt. Rijnsburgse Boys heeft al vier thuisduels op rij niet gewonnen.

LIVE

De wedstrijd Rijnsburgse Boys - GVVV begint zaterdag om 15.30 uur en is live te volgen via Radio M Utrecht.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.