Weerzien met veel oude bekenden voor Twisker

© Geert Lommers
UTRECHT - Hercules - OFC in de Derde divisie B, betekent voor Hercules-trainer Jochem Twisker het weerzien met veel oude bekenden. Maarliefst vijf spelers van OFC speelden vorig seizoen onder zijn leiding bij De Dijk. Onder hen onder meer voormalig DOVO-back Kevin Westmaas. Ook doelman Atam Koroglu uit Amersfoort maakt deel uit van de selectie van de club uit Oostzaan.
OFC kende een sterk slot van 2018. Met vier duels zonder nederlaag nestelde de ploeg zich op de vijfde plaats in de Derde divisie. Hercules, dat de laatste twee speelronden van 2018 niet in actie kwam door afgelastingen, staat twaalfde. Door die afgelastingen heeft Matthijs Blijham nog altijd zijn schorsing niet uitgezeten. Hij ontbreekt zondag.
Jeffrey Vlug heeft plaatsgenomen op het blessurebankje, waar Colin Broers het hele seizoen al zit. Ook Wouter Kenemans ontbreekt; hij is ziek.
Het is de derde keer dat OFC in de Derde divisie op bezoek komt op Voordorp. Twee jaar geleden won Hercules met 4-0, vorig seizoen won OFC met 1-0. Dit seizoen doet OFC het vooral uit erg goed. In acht duels behaalde de ploeg 15 punten. Hercules is thuis juist niet op zijn best: 9 punten in zeven duels.

LIVE

Hercules - OFC begint zondagmiddag om 14.00 uur en is live te volgen bij Radio M Utrecht.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.