Eemdijk verspeelt voorsprong en verliest

© VV Eemdijk
EEMDIJK - Eemdijk is 2019 niet begonnen met een goed resultaat. De laagvlieger uit de Derde Divisie ging zaterdag tegen Noordwijk met 3-1 onderuit.
Eemdijk begon sterk en kreeg kleine kansjes via Renco van Eeken en Wouter Bout, maar tot schoten op doel leidde het niet. Na een half uur wist Eemdijk toch de voorsprong te pakken. Yannick Bouw zette met het eerste echte schot op doel de stand op 1-0. Lang konden de Diekers niet genieten van de voorsprong, want binnen acht minuten maakte Noordwijk weer gelijk via Emiel Wendt. Dat was ook de ruststand op De Vinken.
In de tweede helft kwam Noordwijk op een hele bijzondere manier op voorsprong. Een corner van Sabir Achefay vloog in één keer het doel van Eemdijk in. Vier minuten voor tijd viel de beslissing. Het was opnieuw Achefay die scoorde. Hij zette de 3-1 eindstand op het scorebord.
31' Yannick Bouw [1-0]
39' Emiel Wendt [1-1]
72' Sabir Achefay [1-2]
86' Sabir Achefay [1-3]
Eemdijk blijft de nummer zestien van de Derde Divisie A. De ploeg van Ruud van de Geest heeft hetzelfde aantal punten als hekkensluiter Achilles'29, namelijk acht.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.