Verliezend Spakenburg geeft 'supertrainingskamp' geen goed vervolg

© Geert Lommers
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Spakenburg belegde naar eigen zeggen een 'supertrainingskamp' maar dat heeft nog geen uitwerking gegeven op het veld. De ploeg van John de Wolf verloor zaterdag in de Tweede Divisie met 2-0 van HHC Hardenberg.
De bezoekers namen het initiatief vanaf de aftrap. Spakenburg moest tegenhouden, maar kon ook soms uitbreken door de oranje defensie van HHC. Toch was Hardenberg slagvaardiger. Na iets minder dan een half uur spelen kreeg HHC wel een tegenslag. Doelman Ramon Nijland moest geblesseerd het veld verlaten, hij werd vervangen door Jorn-jan van de Beld.
Binnen tien minuten wist HHC Hardenberg uit te lopen naar 2-0, via goals van Jurjan Mannes (na een Spakenburgse fout op het middenveld) en Rob van der Leij (makkelijke kopbal).
In het begin van de tweede helft raakte doelman Van de Beld van Hardenberg ook geblesseerd. Er was geen wisselkeeper meer beschikbaar en dus werd verdediger Danny Bouws op doel gezet. Het lukte Spakenburg niet om bij de geïmproviseerde sluitpost te scoren. De ploeg van John de Wolf ging met 2-0 onderuit.
35' Jurjan Mannes [0-1]
42' Rob van der Leij [0-2]
Spakenburg staat in de Tweede Divisie op de zesde positie.
Spakenburg-trainer John de Wolf: "Een offday van het hele elftal."
Aanvoerder Barry Beijer: "We hebben te weinig op goal geschoten."
Mike Vreekamp: "Dit had niemand verwacht."
Verslaggever Menno Schilder vertelt over de deceptie van Spakenburg.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.