Door de Lens van Ankie

© Fotostudio RedGreenBlue
PROVINCIE UTRECHT - De nominaties voor de Sportprijs Utrecht 2018 zijn bekend. Wie zouden dit jaar de Utrechtse sportman, sportvrouw, talent, ploeg, coach, vereniging en vrijwilliger van het jaar worden? Iedereen kan stemmen. Afgelopen week is de stemsite geopend. Het zal weer een spannende strijd worden.
Aan mij was het de eer om alle genomineerden te mogen portretteren. De afgelopen twee weken heb ik stad en land afgereisd om iedereen te fotograferen. Ik ben op de meest uiteenlopende plekken geweest; van de zolder van een wielrenner tot de oefenruimte van een kickbokser op een afgelegen bedrijventerrein. Iedereen werkte heel enthousiast mee.
Prachtige verhalen heb ik gehoord. Bijna iedereen staat er inmiddels op: zoals de meiden van hockeyclub Fletiomare die hun vereniging vertegenwoordigen.
Wil je weten wie er nog meer allemaal genomineerd zijn kijk dan op de site van de Sportprijs Utrecht: www.sportprijs-utrecht.nl en breng ook je stem uit.
© RedGreenBlue
WIE IS ANKIE?
Fotograaf Ankie Hogewind legt in beelden vast waar sport in Utrecht om draait. Altijd vanuit een verrassend perspectief biedt zij een kijk op de sportwereld zoals je die zelden ziet. Ankie is professioneelsport- en portretfotograaf en heeft al tien jaar een fotostudio in Utrecht Leidsche Rijn.
Ze is lid van de Nederlandse Sportpers en fotografeert onder meer voor RTV Utrecht. Ze wordt gedreven door de verhalen achter de sport. Op deze plek deelt ze elke week een verhaal en kun je meekijken 'Door de Lens van Ankie'.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.