RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

RTV Utrecht zendt special over trainingskamp FC Utrecht uit

PROVINCIE UTRECHT - FC Utrecht was vorige week in voorbereiding op de tweede seizoenshelft op trainingskamp in Spanje.FC Utrecht TV maakteover deze week eenspeciale uitzending. Deze aflevering is vandaag te zien op RTV Utrecht.

Van vrijdag 4 januari tot vrijdag 11 januari verbleef de Utrechtse selectie in het Spaanse La Manga. De ploeg van Dick Advocaat speelden oefenwedstrijden tegen Stuttgart en Oostende. Van beide duels zijn de samenvattingen te zien in de speciale uitzending.

VAN OVEREEM

Met Joris van Overeem wordt gesproken over zijn eerste half jaar bij FC Utrecht. De middenvelder kwam afgelopen zomer over van AZ en beleefde op het veld een ontwikkeling door. Tegen FC Utrecht TV spreekt Van Overeem over zijn overstap naar de Domstaden zijn positiewisseling op het veld.

In de uitzending wordt verder gesproken met talenten Tim Brinkman en Thijmen Nijhuis. Zij waren voor het eerst mee met de hoofdmacht van FC Utrecht op trainingskamp. Ook komen we te weten wat het verdedigingsblok Timo Letschert en Willem Janssen allemaal van elkaar weten en geven Christopher Mamengi en Othmani Boussaid een rondleiding op het complex waarde selectie verbleef. Daarnaast beantwoorden verschillende spelers in de rubriek 'kamervragen' verschillende vragen over de selectie. Wie speelt bijvoorbeeld het vaakst FIFA en welke speler zou mee moeten doen aan The voice of Holland?

De uitzending is zaterdag om 07:20 uurvoor het eerst te zien op RTV Utrechten wordt ieder uur herhaald.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.
Lees ook
Sportoverzicht