RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

GVVV wil crisis bij Kozakken Boys aanwakkeren

VEENENDAAL - Het is een klassieker in het zaterdagvoetbal: GVVV - Kozakken Boys. 47 keer eerder speelden beide ploegen tegen elkaar in de competitie, zaterdag staat de 24e ontmoeting op Panhuis op het programma.

Van de 23 voorgaande thuiswedstrijden won GVVV er 13. Kozakken Boys won zes keer op Panhuis, de laatste keer dat dat gebeurde was in 2015. De beide thuisduels in de Tweede divisie leverden GVVV een 2-1 zege op. Eerder dit jaar wonnen de Veenendalers in Werkendam met 5-2.

Dat leek toen nog een sensatie, tegen de nummer twee van vorig seizoen. Maar inmiddels is duidelijk dat Kozakken Boys sportief een slecht seizoen doormaakt. De laatste twee duels werden verloren, er werd een trainer weggestuurd en de ploeg bezet de 13e plaats. Bij een nieuwe nederlaag komt zowaar de degradatiestreep in zicht.

Bij GVVV keert Rodny Hofman terug van een schorsing. Bart Hulsbos, die deze week liet weten na dit seizoen te vertrekken bij GVVV, is fit genoeg om te starten. Mart de Jong is na zijn rode kaart van vorige week geschorst. Martin van Eck en Simon Brouwer zijn geblesseerd. De van FC Lienden overgekomen Mo Bendadi zit bij de selectie.

LIVE
GVVV - Kozakken Boys begint zaterdag om 14.30 uur en is live te volgen via Radio M Utrecht.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.



Lees ook




Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -