Tandeloos GVVV verliest thuis van Kozakken Boys

© Mark Kloostra
VEENENDAAL - GVVV heeft het duel in de middenmoot van de Tweede Divisie tegen Kozakken Boys met 1-0 verloren. De Veenendalers kwamen na een dik half uur spelen op achterstand en waren in het restant van het duel niet in staat om die treffer te boven te komen.

INVALLER VELT GVVV

Na een kwartier spelen werd de eerste speler al gewisseld aan de kant van de ploeg uit Werkendam, toen de geblesseerde Mark Veenhoven werd vervangen door Don Bolsius.
Laurens van der Voort (GVVV): "Het was vandaag echt, echt dramatisch"
Een kwartier later was invaller Bolsius goud waard voor zijn ploeg. De aanvaller was alert bij de tweede paal en gleed een verdwaald schot van Gwaeron Stout bij de tweede paal binnen.

GEEN GELIJKMAKER

Tien minuten na rust kreeg de ploeg van Niek Oosterlee de grootste kans van de wedstrijd om op gelijke hoogte te komen. Sherwin Grot bracht Soufiane Laghmouchi in scoringspositie, maar hij zag diens inzet van de lijn gehaald worden.
Niek Oosterlee (GVVV): "Het lag vandaag aan de instelling"
Het wachten was in de slotfase op het offensief van de Veenendalers, dat er uiteindelijk niet kwam, waardoor er na 90 minuten voetballen een 1-0 eindstand op het scorebord stond.
34' Don Bolsius [0-1]
GVVV verzuimt een gat te slaan met Kozakken Boys, dat na de overwinning nog maar één punt achterstaat op de blauw-witten. Komend weekend staat het duel tegen Excelsior Maassluis op het programma voor GVVV.