RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

DHSC wint topper en nadert koploper ARC

1/4
UTRECHT - DHSC heeft de topper in de Eerste Klasse A tegen koploper ARC met 2-1 gewonnen. De Utrechters houden de titelstrijd dankzij de belangrijke zege spannend.

UITGESTELD
Het duel begon later, omdat het veld geteisterd was door het winterse weer van de afgelopen nacht en nog geprepareerd moest worden. Acht minuten voor rust konden de meegereisde supporters uit Utrecht juichen. Genero Snijders promoveerde een voorzet tot treffer en zette zo de eerste goal op zijn naam.

John Vink (DHSC): "We staan er nu bij voor het kampioenschap"


Opvallend was dat de scheidsrechter maar liefst vijftien minuten blessuretijd bijtelde in de eerste helft, onder meer wegens veel blessurebehandelingen.

GEFLATTEERD
Vlak na de thee leek ARC op gelijke hoogte te komen, maar was het juist DHSC dat genadeloos toesloeg in de daaropvolgende counter. Na een snelle uitbraak stond Sercan Kurdal vrij in het vijandelijke strafschopgebied en kon hij, tegen de verhoudingen in, de 2-0 binnenwerken.

Genaro Snijders (DHSC): "Ik wil belangrijk zijn met doelpunten"


In de slotfase was de spanning plots terug, toen ARC de aansluitingstreffer maakte via Koen de Groot. Na een slepende blessuretijd was het uiteindelijk DHSC dat de overwinning pakte.   

37' Genaro Snijders [0-1]
48' Sercan Kurdal [0-2]
79' Koen de Groot [1-2]

DHSC DICHTERBIJ
DHSC verkleint door de zege de marge op koploper ARC tot twee punten. De Utrechters hebben na dertien wedstrijden 20 punten behaald en treffen komende week Huizen, dat net als ARC een hoogvlieger in de Eerste Klasse A is.

Verslaggever Robert Claus over ARC - DHSC


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -