RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

De Meern incasseert zes treffers tegen Gemert

1/4
DE MEERN - De Meern is slecht uit de winterstop gekomen. De geplaagde ploeg verloor ook de veertiende wedstrijd in de Hoofdklasse B.†Van Gemert werd met 6-0 verloren.

Verslaggever Menno Schilder over de ruime nederlaag van De Meern


Al na vier minuten was het raak voor de bezoekers, toen Thijs van Pol de eerste de beste kans meteen verzilverde namens Gemert. Op aangeven van Ralf Kemper was het na 23 minuten spelen opnieuw raak: Bram Jacobs kon van dichtbij eenvoudig binnentikken.

Hans de Wit:"We missen kwaliteit"


Tien minuten later kwam Kemper zelf ook op het scoreformulier en tekende voor de 3-0. Vlak voor rust was het Van Pol met zijn tweede van de middag en de vierde treffer in de eerste helft.

Na rust namen de bezoekers uit Gemert gas terug en was De Meern een aantal keer dichtbij de eretreffer. Het was echter Gemert dat weer scoorde. Kemper tekende twintig minuten voor tijd voor zijn tweede treffer en Van Pol mocht een onofficiŽle hattrick noteren door vlak voor†het einde van de wedstrijd†de 6-0 binnen te werken.

4' Thijs van Pol [0-1]
23' Bram Jacobs [0-2]
33' Ralf Kemper [0-3]
45' Thijs van Pol [0-4]
68' Ralf Kemper [0-5]
84' Thijs van Pol [0-6]

Voor De Meern verandert er weinig op de ranglijst van de Hoofdklasse B. Nog altijd†heeft de ploeg dit seizoen nog niet gewonnen. Volgende week staat de wedstrijd tegen Baronie op het programma.


Mark den Hartogh:"Coachen elkaar niet goed"


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.
Lees ook
Sportoverzicht