Spakenburg jaagt op eerste zege in 2019

© Red Green Blue
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Spakenburg wacht nog op de eerste zege van 2019. Na twee duels, die een nederlaag en een gelijkspel opleverden. willen de mannen van John de Wolf zaterdag een driepunter in en tegen Barendrecht.
Kijkend naar de ranglijst, waar Spakenburg zevende is en Barendrecht 14e, is dat zeer wel mogelijk. Maar op De Bongerd waait na de winterstop een andere wind. Trainer Albert van der Dussen werd ontslagen en opgevolgd door de bij Katwijk opgestapte Jack van den Berg. Onder leiding van de man die ooit bijna trainer was van Spakenburg pakte Barendrecht sinds de winterstop zes punten uit twee duels.
Historisch gezien zijn beide teams in Barendrecht goed aan elkaar gewaagd. Vier keer won Barendrecht, zes keer ging de zege naar Spakenburg. Vijf duels eindigden gelijk. De laatste ontmoeting op de Bongerd, het allereerste duel in de Tweede divisie, leverde een doelpuntrijke 3-5 voor de Blauwen op. Eerder dit seizoen won Spakenburg thuis met 1-0.
Net als afgelopen zaterdag in de derby tegen IJsselmeervogels (2-2) kan Spakenburg-trainer John de Wolf beschikken over een complete selectie. De wedstrijd begint om 14.30 uur en is live te volgen via Radio M Utrecht.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.