GVVV zit even in een wakje

© Geert Lommers
VEENENDAAL - Het gaat niet goed met GVVV. De ploeg van Niek Oosterlee haalde uit de laatste vier duels slechts twee punten. In de Tweede divisie staan de Veenendalers tiende. De marge met de hoogste p/d plek is nog maar zeven punten.
De doelstelling van trainer Niek Oosterlee aan het begin van het seizoen was helder. "Zo snel mogelijk 40 punten halen, dan zijn we veilig." Het lijkt een realistisch doel geworden voor GVVV, dat de laatste weken vooral te maken met een smalle selectie. Dat probleem bestaat nog steeds. Mart de Jong is weliswaar terug van een schorsing em Taoufik Adnane is weer fit, maar Simon Brouwer, Bart Hulsbos en Martin van Eck zitten in de lappenmand.
Het contrast met Excelsior Maassluis is groot. Onder leiding van Dogan Corneille zijn de tricolores als negen duels ongeslagen en is de degradatiezone ingeruild voor de zesde plaats. Bovendien pakt Excelsior regelmatig punten op Panhuis. Beide ploegen speelden tien keer tegen elkaar in Veenendaal en wonnen beide vijf keer. Nog nooit eindigde GVVV - Excelsior Maassluis in gelijk. Eerder dit seizoen verloor GVVV in Maassluis met 1-0.
Het duel begint zaterdamiddag om 15.30 uur en is live te volgen via Radio M Utrecht.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.