Ziekenboeg loopt leeg bij Hercules

Kees van Buuren is er weer bij bij Hercules
Kees van Buuren is er weer bij bij Hercules © Geert Lommers
UTRECHT - Hercules kan zondag in de uitwedstrijd in de Derde divisie tegen UNA weer beschikken over Jeffrey Vlug en Kees van Buuren. Het duo is hersteld van een blessure. Derek van Duuren is niet van de partij. Hij is geschorst.
Nathan Bijl, die deze week van de KNVB toestemming kreeg om van FC Lienden terug te keren bij Hercules, is nog niet inzetbaar. De middenvelder zit in de laatste fase van zijn herstel, nadat hij een jaar geleden een zware knieblessure opliep.
De Utrechters boekten afgelopen weekend een belangrijke zege in en tegen Dongen. Door de 0-1 nam de ploeg van Jochem Twisker weer wat afstand van de degradatiezone. In dat kader zou een driepunter zondag tegen UNA ook zeer welkom zijn.
Hoewel de ploeg uit Veldhoven negen plaatsen boven Hercules staat, is een succesje voor Hercules zeker niet onmogelijk. UNA is slecht uit de winterstop gekomen, met nederlagen tegen EVV en OFC, en zakte van de gedeelde eerste plaats naar de derde plaats op de ranglijst.
UNA en Hercules hebben geen lange geschiedenis. Vorig seizoen won UNA thuis met 2-0 van de Utrechters. Thuis won hercules met 3-0. Dit seizoen eindigde de ontmoeting op Voordorp in 1-1.
UNA - Hercules begint zondag om 14.30 uur en is live te volgen via Radio M Utrecht.  

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.