Gehavend GVVV verliest op Panhuis

© Menno Schilder
VEENENDAAL - Een gehavend GVVV heeft op sportpark Panhuis met 1-0 verloren van Excelsior Maassluis. De Veenendalers kwamen in de eerste helft op achterstand en kwamen die niet meer te boven.
Verslaggever Menno Schilder over de nederlaag van GVVV

BLESSURES

Niek Oosterlee moest het wegens blessures onder meer stellen zonder Simon Brouwer, Bart Hulsbos en Martin van Eck. Zij zitten alle drie in de lappenmand.
Na een kwartier spelen kreeg GVVV een nieuwe domper te verwerken. Middenvelder Robin Mulder moest noodgedwongen gewisseld worden wegens een blessure aan de neus.
Niek Oosterlee: "We waren machteloos"

STRAFSCHOP

Vlak voor rust kwamen de bezoekers uit Maassluis op voorsprong, toen Daan Blij een strafschop benutte. Laurens van der Voort had even daarvoor een overtreding begaan, waardoor de bal op de stip ging.
Laurens van der Voort:"Ik vond het geen strafschop"
In het tweede bedrijf kwam GVVV goed uit de kleedkamer, maar had de ploeg moeite om écht gevaar te stichten. Als dat lukte stuitten de Veenendalers vaak op doelman Jean-Paul van Leeuwen, die zijn doel met enkele goede reddingen schoon hield.

SLOTFASE

Doordat Excelsior Maassluis een aantal doelrijke kansen miste om de voorsprong te vergroten bleef het tot het einde spannend op Panhuis. De beste kans voor GVVV kwam in de blessuretijd, toen Sherwin Grot met een halve omhaal leek te kunnen scoren, maar zijn inzet werd nog net geblokkeerd.
42' Daan Blij [0-1]

RANGLIJST

De thuisploeg zit de laatste tijd in een mindere fase. Uit de laatste vijf wedstrijden behaalde de ploeg slechts twee punten. Hierdoor zakt de ploeg van Oosterlee naar de twaalfde plaats in de Tweede Divisie.
De volgende tegenstander van GVVV is Jong Sparta Rotterdam.