Teleurstellend FC Utrecht profiteert niet van puntverlies concurrentie

© fcutrecht.nl
UTRECHT - Een teleurstellend FC Utrecht heeft zondag verloren van Willem II. In stadion Galgenwaard werd het 1-0 voor de ploeg uit Tilburg. Daniel Crowley maakte het enige doelpunt van de wedstrijd.
De eerste helft was van beide kanten weinig imponerend. FC Utrecht speelde in een te laag tempo om de bezoekers uit Tilburg te verontrusten, terwijl zij juist loerden op slordigheden van de thuisploeg.
Riechedly Bazoer (FC Utrecht): "Blij dat ik mijn eerste minuten heb gemaakt voor FC Utrecht"

BAHEBECK

De grootste kans was voor Jean-Christophe Babebeck, die bij FC Utrecht na lang blessureleed weer eens in de basis mocht beginnen. De Fransman werd een aantal keer gevaarlijk met het hoofd, hij kreeg na tien minuten zijn grootste kans. Oog in oog met Willem II-doelman Wellenreuther kon hij zijn schot onvoldoende plaatsen om te scoren.
Willem Janssen (FC Utrecht): "Het was erg stroef"

TANNANE

Een ongewilde hoofdrolspeler was Oussama Tannane. De vleugelaanvaller van de Domstedelingen was een aantal keer de gebeten hond, nadat hij afkeurend had gereageerd op gefluit van het thuispubliek.
FC Utrecht kwam dramatisch de kleedkamer uit. Vrijwel direct na het aftrappen lag de bal na een verdwaalde voor de voeten van Daniel Crowley, die van dichtbij hard en hoog in het doel van David Jensen binnen kon schieten. Dat was ook de enige treffer van de wedstrijd waardoor het duel in 1-0  eindigde.
Dick Advocaat (FC Utrecht): "Totaal onnodige nederlaag"

RANGLIJST

FC Utrecht laat het na om in te lopen op de concurrentie. Vitesse verloor zondag met 2-1 van Fortuna Sittard. Bij winst waren de Domstedelingen over de ploeg uit Arnhem gegaan op de ranglijst van de Eredivisie. FC Utrecht staat nu zesde.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.