Hercules verliest doelpuntrijkduel van UNA

© RTV Utrecht / Mark Kloostra
UTRECHT - Het is de voetballers an Hercules niet gelukt om drie punten mee te nemen uit Veldhoven. De Utrechters gingen zondag in de derde divisie met 4-2 onderuit tegen UNA.
Jochem Twisker (Hercules): "Wij laten zien dat we in ontwikkeling zijn"
UNA kwam na een half uur spelen op 1-0 voorsprong via Nick Tielemans. Op slag van rust maakte Tyrone Fonville namens Hercules de gelijkmaker. In de tweede helft schoot Jelle Schijvenaars UNA opnieuw op voorsprong. Via een strafschop, die Brian Boogers binnenschoot, werd het vervolgens 3-1 voor UNA. Hercules kreeg daarbij ook een rode kaart. Kees van Buuren moest het veld verlaten.
Verslaggever Mark Kloostra over het duel
Hercules kwam met een slotoffensief en wist vlak voor tijd nog de 3-2 te maken via Lars Raaijen. Een punt was teveel gevraagd voor de Utrechters, er viel zelfs nog een doelpunt aan de andere kant. Tielemans maakte zijn tweede van de dag en bepaalde de eindstand op 4-2.
29' Nick Tielemans [1-0]
41' Tyrone Fonville [1-1]
65' Jelle Schijvenaars [2-1]
86' Brian Boogbers [3-1, pen.]
90' Lars Raaijen [3-2]
90+3' Nick Tielemans [4-2]
Loed Keizer (Hercules): "Zij hadden veel balbezit, maar weinig uitgespeelde kansen"
Hercules staat veertiende in de Derde Divisie B.