Kwakkelend GVVV won nog nooit van Jong Sparta

© Geert Lommers
VEENENDAAL - GVVV zit in een dip in de Tweede Divisie. De Blauwen van Panhuis kunnen dit weekend tegen Jong Sparta de draad weer oppakken. Bij winst zit GVVV wat veiliger in de middenmoot, maar winnen van Jong Sparta... Dat lukte GVVV nog nooit.
Ondertussen is de ploeg van trainer Niek Oosterlee namelijk weggezakt naar de onderkant van de middenmoot, op plaats 12. De beloften van Sparta staan zevende met zeven punten meer dan GVVV. Het heenduel in de competitie werd met 4-3 gewonnen door Jong Sparta.

LASTIGE HORDE

De geschiedenis van GVVV tegen Jong Sparta is niet florisant. Sterker nog, sinds de beloftenploeg in de Tweede Divisie kwam spelen, wist GVVV slechts één punt te pakken in vijf gespeelde duels. In 2016-2017 won Sparta met 3-1 en 5-2. Vorig seizoen werd het op Het Kasteel 4-0 en op Panhuis 2-2.
Robin Mulder raakte vorige week geblesseerd aan zijn neus. Hij kan waarschijnlijk spelen, maar het is onzeker of dat met of zonder masker is. De afwezigen zijn Simon Brouwer (op de weg terug), Bart Hulsbos (liesblessure) en Martin van Eck (deze week geopereerd).

LIVE

De wedstrijd van GVVV op bezoek bij Jong Sparta is live te horen bij Namen en Rugnummers op Radio M Utrecht. De aftrap is om 15.30 uur.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.