Dick Advocaat over verbannen Tannane: "Er is geen weg meer terug"

© fcutrecht.nl
UTRECHT - Oussama Tannane gaan we niet meer terug zien bij FC Utrecht. Trainer Dick Advocaat was stellig op de persconferentie in aanloop naar het duel met PEC Zwolle. "Er is geen weg meer terug", aldus Advocaat. "Niet meer bij FC Utrecht."
Dick Advocaat is duidelijk: "Het kon niet door de beugel"
Vrijdagochtend bracht FC Utrecht het nieuws naar buiten dat aanvaller Oussama Tannane op non-actief was gesteld. "Omdat er iets voorgevallen is, twee keer op de training, wat wij vonden dat niet kon", reageert Advocaat. Dinsdag plaatste Tannane een harde tackle op Sean Klaiber, waarna ook donderdag nog een incident plaatsvond. "Dus we hebben besloten dat op deze manier te doen. Het kon niet door de beugel."
Afgelopen weekend, tijdens de verloren wedstrijd tegen Willem II, kreeg Tannane al de hoon over zich van het Utrechtse publiek in de Galgenwaard. "Hij was daar al geïrriteerd over, daar kan hij moeilijk tegen. Het zijn oprechte jongens. Als het publiek tegen hem tekeer gaat, dan vindt hij dat heel vervelend", aldus de 71-jarige oefenmeester.
Advocaat had het nodige vertrouwen in de linksbenige buitenspeler, getuige het feit dat Tannane de laatste elf competitiewedstrijden in de basis startte. Vandaag was de Marokkaanse aanvaller - die gehuurd is van Saint-Étienne - niet op de training aanwezig.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.