Als Eemdijk zelf niet scoort, doet Hoek dat wel: 0-3

Eemdijk-keeper Gerben Jan Ruizendaal
Eemdijk-keeper Gerben Jan Ruizendaal © Orange Pictures
EEMDIJK - Hekkensluiter Eemdijk heeft in de Derde Divisie A een forse nederlaag geleden tegen Hoek. In een duel met twee gezichten moesten de groenen uit Bunschoten-Spakenburg in de tweede helft buigen voor de Zeeuwen: 3-0. Alle goals vielen na rust.
Eemdijk kende een sterke eerste helft. De Diekers hadden het overwicht ten opzichte van Hoek en wisten dat om te zetten in enkele kansen via standaardsituaties. Ook uit de counter probeerde Eemdijk de tegenstander te verrassen, maar tot een goal leidde dat niet.
De tweede helft had een totaal ander wedstrijdbeeld. Tien minuten na rust was het namelijk 1-0 voor de bezoekers. Kyle Doesburg kopte de bal in het doel. Met nog een half uur te spelen verdubbelde Hoek de voorsprong via Rik Impens, die raak kopte. Diezelfde Impens besliste vervolgens ook het duel door de 3-0 binnen te schieten.
54' Kyle Doesburg [0-1]
63' Rik Impens [0-2]
68' Rik Impens [0-3]
Eemdijk blijft door de nederlaag onderaan staan in de Derde Divisie A, met 8 punten uit 20 wedstrijden. Tegenstander Hoek klimt naar de tweede plaats op de ranglijst.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.