RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Sterke tweede helft levert IJsselmeervogels drie punten op

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - IJsselmeervogels heeft zaterdagavond een belangrijke overwinning geboekt in de Tweede Divisie. Er werd met 2-1 gewonnen van hekkensluiter VVSB.

VVSB STERK

In Noordwijkerhout was het oud-GVVV-spits Frank Tervoert die de score opende. De thuisploeg kende een sterke openingsfase met enkele goede mogelijkheden. IJsselmeervogels mocht niet klagen met de 1-0 ruststand.

COMEBACK

Na de rust schakelde IJsselmeervogels een versnelling hoger. De ploeg van Ted Verdonkschot trof twee keer doel binnen een minuut. Eerst was het Eef van Riel die doel trof, waarna topscorer Danny van den Meiracker ook een duit in het zakje deed.

EVEN AFKOELEN

Halverwege de tweede helft lag de wedstrijd 10 minuten stil. Scheidsrechter Winkel besloot het duel tijdelijk te staken vanweg enkele racistische opmerkingen uit het publiek. Na deze afkoelperiode kreeg IJsselmeervogels nog een paar goede mogelijkheden op een derde treffer, maar het vizier stond niet op scherp.

14' Frank Tervoert [1-0]
56' Eef van Riel [1-1]
57' Danny van den Meiracker [1-2]

Door de overwinning blijven de Rooien in het spoor van koploper AFC. De Amsterdammer blijven koploper met 45 punten na de overwinning op Spakenburg van gisteren. IJsselmeervogels volgt op twee punten.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.
Lees ook
Sportoverzicht